Over Kim

Graag vertel ik je wat meer over mezelf

Ik ben Kim van Heynsbergen. Ik hou van aanpakken, hard werken en als we daarbij ook nog kunnen lachen, ben ik een gelukkig mens. Plannen en organiseren doe ik ontzettend graag en ik ben altijd op zoek naar hoe het beter en het liefst ook sneller kan.

Ontzorgen zit in mijn bloed. Waar ik het meest van geniet, is jou als opdrachtgever een stapje voor zijn, net dat beetje extra doen dat je niet verwacht, dat wat je verrast in de ondersteuning die ik bied. Always deliver more!

In 2017 was mijn zoon Sebastiaan 4 jaar en ging hij naar de basisschool. Deze overstap was voor hem erg overweldigend. Van een klein, huiselijk kinderdagverblijf in Rosmalen, naar een grote basisschool in Oss. Zonder zijn vriendjes. Er ontstond veel stress binnen ons gezin, doordat hij zo worstelde. Na lang wikken en wegen besloot ik mijn baan op te zeggen om me voorlopig op thuis te concentreren en daar stabiliteit te bieden.

Behalve het bieden van stabiliteit, zocht ik al langer naar meer uitdaging in mijn functie als directiesecretaresse bij een gemeente. Ik werd beperkt door kaders en regels en bleef maar projecten en andere taken erbij nemen om voldoende uitdaging te houden in mijn dagelijks werk. Ik wilde meer: meer uitdaging, meer afwisseling, meer verschillende taken.

Al snel begon het weer te kriebelen en in 2018 kwam het vak Virtual Assistant voor het eerst op mijn pad. We kochten toen net een nieuwbouwhuis en mijn zoon was nog niet waar hij zijn moest, maar de kriebel ging niet meer weg!

Na onze verhuizing in september 2019 was het dan eindelijk zo ver! Ik startte met de training bij VA School. Wat heerlijk om weer wat voor mezelf te hebben en wat een verrijking zijn alle mensen die sindsdien op mijn pad gekomen zijn. Dankbaarheid is wat ik voel!

Sinds januari 2020 is Office Happiness een feit en richt ik mij op het ontzorgen van ondernemers en het doen van hun office support. Al gauw kwam hier ook technische support bij en dat vind ik echt enorm leuk! Om hierin verder te leren start ik in september 2020 de training Webassistant bij Weblish. Ik verheug me er enorm op!

Een paar van mijn kenmerken zijn humor, rechtvaardig, open, eerlijk, betrokken en initiatiefrijk.

Weetjes

$
ik ben gek op gadgets, tools en techniek
$
ik heb een kookboekentic. Ik heb een kast vol, lees ze als romans en kook wekelijks recepten die we nooit eerder aten
$
eten is mijn passie. Ik hou enorm van eten, koken en uit eten gaan. Je kunt mij niet blijer maken dan een heerlijke avond uit in een goed restaurant. Op mijn bucketlist staat de chef’s table bij De Librije…ooit….
$
ik ben een Disney fanaat. Van verschillende films kan ik allerlei scenes meepraten (en meedoen). Disney quotes komen ook dagelijks terug in ons leven en mijn vriend en zoon weten welke film bij de quote hoort inmiddels 😊 Mijn zoon is zelfs vernoemd naar een Disney karakter!
$
ik ben vrij onhandig; ik stoot mezelf heel erg vaak en ik struikel regelmatig. Het is zelfs zo erg dat mijn vriend sommige dingen van me overneemt omdat ‘als jij het doet, vallen er weer gewonden’
$
lezen doe ik ontzettend graag. Ik lees nogal wat boeken en moet echt elke dag lezen, al is het maar 1 bladzijde. Deze liefde ontstond als kind en is nooit overgegaan
$
carnaval vind ik echt geweldig. Stappen doe ik bijna nooit, maar elk jaar met carnaval ben ik een aantal dagen in Oeteldonk te vinden

Feiten

$
ik ben 35 jaar, 27 november is mijn verjaardag
$
geboren en getogen in het mooie ’s-Hertogenbosch
$
in 2010 voor de liefde geëmigreerd naar Oss (25 kilometer verderop)
$
samenwonend met Denny
$
moeder van Sebastiaan
$
twee honden: Jimmy, een Australian Shepherd reu en Juultje, een ruwharig Jack Russell teefje