Ik ben Kim van Heynsbergen en op 1 januari 2020 startte ik met Office Happiness.

Ik heb mijn werk goed gedaan als we dusdanig kunnen automatiseren en verbeteren, dat het simpele werk niet meer door jou als ondernemer of door mij als jouw VA hoeft te worden gedaan omdat we daarvoor een andere manier hebben gevonden. Daar word ik blij van, daarvan maakt mijn hart een sprongetje en daar kan ik van meerwaarde zijn. Als we daarbij ook nog kunnen lachen, ben ik een gelukkig mens.

Plannen en organiseren doe ik ontzettend graag en ontzorgen zit in mijn bloed. Waar ik het meest van geniet, is jou als ondernemer een stapje voor zijn, net dat beetje extra doen dat je niet verwacht, dat wat je verrast in de ondersteuning die ik bied.

Heerlijk om te kunnen zeggen: 'Yes, dat heb ik al gedaan!' 😇

OH Kim-3

In 2017 werd mijn zoon Sebastiaan 4 jaar en ging hij naar de basisschool. Deze overstap was voor hem erg overweldigend. Van een klein, huiselijk kinderdagverblijf in Rosmalen, naar een grote basisschool in Oss. Zonder zijn vriendjes. Er ontstond veel stress binnen ons gezin, doordat hij zo worstelde.

 

Ik besloot mijn baan op te zeggen om me voorlopig op thuis te concentreren en daar stabiliteit te bieden. Behalve het bieden van stabiliteit, zocht ik al langer naar meer uitdaging in mijn functie als directiesecretaresse bij een gemeente.

 

Ik werd beperkt door kaders en regels en bleef maar projecten en andere taken erbij nemen om voldoende uitdaging te houden in mijn dagelijks werk. Ik wilde meer: meer uitdaging, meer afwisseling, meer verschillende taken.

Al snel begon het weer te kriebelen en in 2018 kwam het vak Virtual Assistant voor het eerst op mijn pad. We kochten toen net een nieuwbouwhuis en mijn zoon was nog niet waar hij zijn moest, maar de kriebel ging niet meer weg!

 

Na onze verhuizing in september 2019 was het dan eindelijk zo ver! Ik startte met de training bij VA School. Wat heerlijk om weer wat voor mezelf te hebben en wat een verrijking zijn alle mensen die sindsdien op mijn pad gekomen zijn. Dankbaarheid is wat ik voel!

 

Sinds januari 2020 is Office Happiness dus een feit en richt ik mij op het ontzorgen van ondernemers en het bieden van allround support.

OH Kim-32

mijn kenmerken zijn humor, rechtvaardig, open, eerlijk, betrokken en initiatiefrijk

Weetjes

ik ben gek op gadgets, tools en techniek

ik heb een kookboekentic. Ik heb een kast vol, lees ze als romans en kook wekelijks recepten die we nooit eerder aten

eten is mijn passie. Ik hou enorm van eten, koken en uit eten gaan. Je kunt mij niet blijer maken dan een heerlijke avond uit in een goed restaurant. Op mijn bucketlist staat de chef’s table bij De Librije…ooit….

ik ben een Disney fanaat. Van verschillende films kan ik allerlei scenes meepraten (en meedoen). Disney quotes komen ook dagelijks terug in ons leven en mijn vriend en zoon weten welke film bij de quote hoort inmiddels 🙂 Mijn zoon is zelfs vernoemd naar een Disney karakter!

ik ben vrij onhandig; ik stoot mezelf heel erg vaak en ik struikel regelmatig. Het is zelfs zo erg dat mijn vriend sommige dingen van me overneemt omdat ‘als jij het doet, vallen er weer gewonden’

lezen doe ik ontzettend graag. Ik lees nogal wat boeken en moet echt elke dag lezen, al is het maar 1 bladzijde. Deze liefde ontstond als kind en is nooit overgegaan

carnaval vind ik echt geweldig. Stappen doe ik bijna nooit, maar elk jaar met carnaval ben ik een aantal dagen in Oeteldonk te vinden

Feiten

ik ben 36 jaar, 27 november is mijn verjaardag

geboren en getogen in het mooie ’s-Hertogenbosch

in 2010 voor de liefde geëmigreerd naar Oss (25 kilometer verderop)

samenwonend met Denny

moeder van Sebastiaan

twee honden: Jimmy, een Australian Shepherd reu en Juultje, een ruwharig Jack Russell teefje

OH Kim-33