Monique Bladder

kynologisch gedragstherapeut | oprichter van Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum

Kim ontzorgt mijn dagelijkse gang van zaken door adequaat en snel mail te beantwoorden, mijn Kajabi-website bij te houden en mij te ondersteunen in de uitvoering van diverse marketing-technische activiteiten. Daardoor kan ik me focussen op andere dingen binnen mijn bedrijf, zoals inhoudelijke begeleiding van mijn klanten en ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Kim is initiatiefrijk en zelfstandig, maar weet wanneer ze even iets 'tegen je aan moet houden' als dat nodig is. Ze heeft (voor mij in elk geval) de juiste 'Tone of Voice' in communicatie met klanten en is hulpvaardig. Had ik eerder moeten doen ???? 

Job Hoefs

Founder Yellowstone Horeca Academy

Kim is een echte alleskunner, ze communiceert helder en zorgt voor steeds meer rust in het bedrijf. Op het begin vonden we het lastig te bepalen wat we nu uit handen konden geven, maar nu voelt dat heel natuurlijk. Kim denkt daarin mee, wat ervoor zorgt dat er steeds meer taken bij Kim komen liggen. Ze houdt het overzicht, stelt de juiste vragen en denkt mee over efficiency in de processen. Daarbij is het heel handig dat Kim alle computerpakketten van binnen en buiten kent, dat scheelt tijd.

Renee Notermans

Art Director Yellowstone Horeca Academy

Kim is een zeer professionele rechterhand die je precies ondersteund waar je dat nodig hebt. Doordat ze de juiste vragen stelt is ze snel ingewerkt binnen je onderneming en kan ze snel het werk uit handen nemen. Daarnaast denkt ze direct na hoe processen sneller en makkelijker kunnen zodat je kosten uitspaart. Door haar oog voor detail pikt ze snel dingen op waar je bedrijfsblind voor bent geworden. Voordat ik met Kim had gewerkt dachten we altijd dat we een persoonlijke assistent nodig hadden die na een aantal jaar precies dat doet wat Kim al binnen 1 maand oppakte. Door de flexibiliteit kun je deze stap met Kim al snel maken. Kim weet wat het inhoudt om rendabel te zijn als onderneming en denkt daarin goed mee, het is een kleine investering die je snel terug verdient. En de rust die ze geeft is goud waard.

Kim Hoogmoed

Eigenaresse Delorx | Business Assistent voor: E-mailmarketing, Online academies, Canva & Websites

Kim is een fijne VA om mee samen te werken. Ze werkt snel, komt haar deadlines na en wat ik vooral heel erg waardeer is dat ze proactief meedenkt. Ze durft dingen aan te dragen die in haar ogen verbeterd kunnen worden.

Hierdoor worden niet enkel de werkzaamheden die je uitbesteedt goed uitgevoerd, maar krijg je oplossingen die je bedrijf helpen groeien.